NAPOMENA: OVO UPUTSTVO PROČITAJTE AKO I SAMO AKO ŽELITE DA 100% SMANJITE STEPEN ZDRAVSTVENOG RIZIKA U VAŠEM ŽIVOTNOM I POSLOVNOM OKRUŽENjU

Dеzinfеkciјa sе vrši nanоšеnjеm gоtоvоg radnоg rastvоra Silver sab dirеktnо iz оriginalnоg pakоvanja- raspršivanjem ili krpоm (prеbrisavanjеm, pоtapanjеm u rastvоr). Prеparat mоra biti ravnоmеrnо nanеt na pоvršinu. Kontaktno vreme 5-30 minuta.

Prеpоručеna dоza za svе prеdviđеnе оblasti:

-raspršivanjе: 20ml prеparata na m 2 (dоvоljnо da cеla pоvšina budе navlažеna)

-prеbrisavanjе: 100 ml prеparata na m 2 pоvršinе

-pоtapanjе: u zavisnоsti оd vеličinе prеdmеta

KLIME – NEKA I VAŠE KLIME BUDU ZDRAVE.

Otvorite poklopac na klimi, izvadite filtere i operite mlakom vodom. Ostaviti filtere da se osuše. Mesta gde su bili filteri poprskajte Silver Sab-om, vratite filtere na mesto, poprskajte i njih, pa zatvorite klimu. Naravno, možete poprskati i otvor za izduvavanje vazduha.

Kod automobila, takođe, poprskajte otvore za izduvavanje vazduha, kao i volan i menjač. Ako vozite kućne ljubimce, poprskajte i sedišta.

PODOVI U VAŠOJ KUĆI I U JAVNIM ZGRADAMA:

Podovi u kućama: možete da brišete vodom u koju ste naprskali deset puta antibakterijsku tečnost, a posle tom vodom zalijte cveće. Međutim, jednom mesečno treba oprati pod nerazblaženom antibakterijskom tečnošću.

Podovi u javnim zgradama (bolnice, stomatološke ordinacije, škole, vrtići, domovi za starije osobe, laboratorije, apoteke, banke, restorani, hoteli, pekare, mesare, prodavnice, frizerski i kozmetičarski saloni, …) treba oprati nerazblaženom antibakterijskom tečnošću. Postupak ponavljati od 1-3 puta nedeljno do 1 mesečno u zavisnosti od radnog procesa i mesta primene.

Jedan kanister od 3 litre može da opere 250 metara kvadratnih.

SUDOPERE I RADNE POVRŠINE U KUHINJI 100% ČISTIJE

Suvu površinu poprskajte tečnošću i ravnomerno istrljajte oštrom krpom. Ostavite da stoji 30 minuta i operite vodom. Pored dezinfekcije, uklonićete i kamenac i nečistoće, a ako želite visoki sjaj izglancajte površinu suvom krpom. Sunđere i truleks krpe operite tečnošću za sudove, isperite mlakom vodom, dobro ocedite i poprskajte Silver Sab-om sa svih strana ili ih potopite u nerazblaženu tečnost. Ostavite 30 minuta pa isperite mlakom vodom. Sunđeri če dugo zadržati prijatan miris i postati vazdušasti, jer su očišćeni od različitih tipova bakterija i gljivica.

Trеtiranе pоvršinе  kao i predmete koji ne dolaze u direktan kontakt sa hranom оstaviti 30 min  da se osuše, a zatim normalno koristiti.Trеtiranе prеdmеtе koji dolaze u direktan kontakt sa hranom  оstaviti 30 min da se osuše, a nakоn tоga, istе pоvršinе i prеdmеtе trеba isprati prе upоtrеbе.

ZA ČISTO KUPATILO

Poprskajte tečnošću kadu, wc šolju, dasku na wc šolji i pločice. Ostavite 30 minuta, istrljajte oštrim sunđerom (pločice i česme možete istrljati mekom žicom), pa isperite vodom.

FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI – ZA ZDRAVIJE ČUVANJE HRANE

Poprskajte Silver Sab-om, i obrišite suvom krpom posle 30 min. Ako stavljate upakovane namirnice ne morate ih ispirati.

DASKA ZA SEČENJE- ZDRAVIJE SPREMANJE HRANE

Dasku operite toplom vodom. ocedite, poprskajte dobro sa svih strana, ostavite 30 minuta, pa je ponovo isperite.

PLASTIČNE POSUDE I FLAŠE – ZDRAVIJA ISHRANA

Naprskajte suve posude i flaše tečnošću, ostavite 30 minuta i isperite mlakom vodom.

OBUĆA- ZA ZDRAVIJE KORAKE

Cipele, patike i papuče za kuću isprskajte dobro sa unutrašnje strane uveče, i ujutru su Vam čiste i spremne. Po potrebi, ponavljati proces 1-3 puta nedeljno.

LEŽAJEVI KUĆNIH LJUBIMACA – ZDRAVA BRIGA

Ležajeve poprskajte dva puta nedeljno.

BUĐ NA ZIDOVIMA – UVEK ČIST PROSTOR

Buđave zidove poprskajte Silver Sab-om da ubijete gljivice. Ostavite 60 minuta, pa mehanički odstranite crnu površinu suvom krpom. Kad je zid čist poprskajte ponovo tečnošću, Prskanje ponavljajte svakih 15 dana, dok traje hladno vreme.

REZANO CVEĆE – ZA ZDRAVIJE I PRIRODNIJE OKRUŽENJE

Vazu sa čistom vodom naprskajte tri puta tečnošću Silver Saba i stavite cveće. Ne morate da menjate vodu jer se dugo neće pokvariti.

CVEĆE U SAKSIJAMA

Možete orošavati – štitiće ga od štetočina.

ZA HIGIJENSKU NEGU

-naočara, telefona, lap topa, tastatura (prebrišite krpicom već poprskanom Silver Sabom),

-ženske i druge torbe, a pogotovo sportske, lap top torbe (poprskajte ravnomerno Silver Sabom),

-kvake na vratima, kante za đubre, usisivač, krpe za podove – isprskajte Silver Sabom, pa Vam neprijatno više neće mirisati.

NEPRIJATNI MIRISI SIGURNO NESTAJU!

Zdrava napomena:
PREPARAT ČUVAJTE NA SUVOM I TAMNOM MESTU.